L'alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez, es dirigeix als jutjats de Sabadell
A l'esquerra de la imatge, l'alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez, es dirigeix als jutjats de Sabadell
Sabadell

L'alcaldessa de Montcada i Reixac assegura davant del jutge que no ha contractat mai ningú il·legalment

L'alcaldessa de Montcada i Reixac ha declarat aquesta tarda per un suposat delicte de tràfic d'influències destapat arran de la presumpta trama de corrupció política i urbanística a l'entorn de l'Ajuntament de Sabadell.

RedaccióActualitzat
L'alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez, ha abandonat el jutjat d'instrucció número 1 de Sabadell a dos quarts de vuit del vespre. Ho ha fet empaitada per un núvol de periodistes amb els quals ha preferit comunicar-se a través d'una nota enviada pel seu gabinet de premsa. En aquesta ha aclarit que "els procediments de contractació municipal s'han realitzat amb total legalitat".

Pérez ha comparegut per un suposat delicte de tràfic d'influències consistent a atorgar a una treballadora una plaça al seu consistori a instància del dirigent del PSC i diputat Daniel Fernández, també imputat en el cas.

A la sortida dels jutjats, on ha hagut d'acudir dues vegades a causa del retard amb què van els interrogatoris als 26 imputats en l'"operació Mercuri", l'alcaldessa s'ha mostrat satisfeta perquè "finalment he pogut expressar la meva innocència davant la Justícia".

En el comunicat, María Elena Pérez lamenta el judici paral·lel i mediàtic que se li ha fet, però s'ha mostrat confiada en la Justícia i espera que el procés es faci amb celeritat per tal de restaurar la seva honorabilitat i la imatge de la ciutat que representa.

L'alcaldessa també subratlla a la nota que ha anat al jutjat a declarar per una suposada participació en un delicte, però ha matisat que no està implicada en cap trama de corrupció urbanística i de cobrament de comissions.



Anar al contingut