La manifestació de Lleida ha agrupat unes 4.000 persones. (Foto: ACN)
La manifestació de Lleida ha agrupat unes 4.000 persones. (Foto: ACN)
Catalunya

Les protestes contra els ajustos de Rajoy s'escampen per diverses ciutats catalanes

A part de la multitudinària manifestació de Barcelona, les ciutats de Lleida, Tarragona, Girona, Tortosa, Vic, Sabadell i Terrassa també han acollit mobilitzacions contra els ajustos del govern de Mariano Rajoy.

RedaccióActualitzat
A banda de la multitudinària manifestació de Barcelona, set ciutats catalanes més han acollit mobilitzacions contra els ajustos del govern de Mariano Rajoy.

A Tarragona, al voltant de 10.000 manifestants han cridat en contra de les retallades. La protesta ha ocupat gairebé tot el recorregut de la marxa: mentre els últims sortien de la Plaça Imperial Tarraco, els de davant ja eren a la Rambla, a punt d'arribar a la Plaça de la Font.

Encapçalats per una pancarta negra en senyal de dol, a Girona la manifestació ha arrencat de la Plaça de la Independència. Sota el lema ''Volen enfonsar el país", els manifestants han recorregut les principals vies de la ciutat fins a la subdelegació del govern espanyol, on s'ha llegit un manifest.

A Lleida, unes 4.000 persones s'han concentrat a la plaça de la Pau, davant la subdelegació de l'executiu espanyol i, posteriorment, han fet una sorollosa manifestació pel centre de la ciutat.

També hi ha hagut marxes de protesta a Tortosa, Vic, Sabadell i Terrassa.
Anar al contingut