Barcelona

"Polseres vermelles" tanca la seva primera temporada amb un gran èxit de públic

TV3 ha emès aquest dilluns l'últim capítol de la primera temporada de "Polseres vermelles", una sèrie d'èxit que s'ha convertit en tot un fenomen entre el públic adolescent. Els seus seguidors ja tenen garantida una segona temporada amb 15 capítols i nous protagonistes.

Actualitzat
TV3 ha emès aquest dilluns l'últim episodi de la primera temporada de "Polseres vermelles", però unes hores abans, en una preestrena exclusiva, uns 800 seguidors de l'exitosa sèrie han pogut saber-ne el desenllaç als cinemes Filmax Gran Via de l'Hospitalet al costat dels seus ídols.

Als afortunats, guanyadors d'un concurs, els han acompanyat 1.500 adolescents més, que han anat fins a les portes del cinema per veure els actors de la sèrie i l'actuació que han fet de la cançó "Sense tu" amb el grup Teràpia de Shock. Durant aquesta preestrena, el creador de "Polseres vermelles", Albert Espinosa, ha confirmat que TV3 ja ha posat en marxa la segona temporada de la sèrie.

L'èxit de "Polseres vermelles" ve avalat per una audiència mitjana de 500.000 espectadors per capítol: la sèrie dirigida per Pau Freixas s'ha convertit en només tres mesos en un fenomen tant a la televisió com a internet.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut