Barcelona

Pràcticament exhaurides les entrades per al concert de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi

En menys de 24 hores, Sopa de Cabra ja ha venut pràcticament totes les entrades per a l'únic concert que de moment té previst fer al Palau Sant Jordi el 9 de setembre. La venda d'entrades s'ha fet durant tot el dia aquest divendres a un ritme frenètic. Al matí, a les nou, se n'ha obert la venda, en menys de dues hores se n'han venut 12.000 i aquest divendres a la nit només queden ja localitats des d'on hi ha algun problema de visibilitat. La forta demanda ha col·lapsat les diferents vies per a la compra d'entrades, sobretot pel que fa a les centraletes telefòniques, tot i que també a través dels portals d'internet. El grup no descarta la possibilitat de fer un segon concert. Les entrades tenen un preu que oscil·la entre els 25 i els 35 euros.

Actualitzat
Sopa de Cabra està més a prop d'aconseguir el seu somni d'omplir el Palau Sant Jordi en l'únic concert que hi celebrarà el pròxim 9 de setembre amb motiu dels 25 anys del seu naixement.

Les 17.200 entrades que s'han posat a la venda a les nou del matí s'han començat a adquirir a un ritme altíssim i, aquest divendres al vespre estan pràcticament exhaurides, només queden localitats amb algun problema de visibilitat. Això, després que en el moment de l'obertura, se n'han adquirit 12.000 en menys de dues hores a un ritme que ha arribat a les 700 entrades venudes cada deu minuts.

La forta demanda ha sorprès fins i tot els músics del grup, que han reconegut que no s'ho esperaven. A partir d'ara, promotors i músics valoraran què fer. Hi ha la possibilitat de fer un segon concert, encara que fonts de l'organització han assegurat a Catalunya Ràdio que la decisió depèn dels músics i d'una trobada que mantindran en els pròxims dies. De moment, a Twitter ja hi ha molts seguidors que reclamen aquesta repetició.

Centraletes col·lapsades

El ritme frenètic de venda d'entrades ha arribat a col·lapsar les centraletes telefòniques i els portals d'internet en alguns moments del matí. Les entrades, que tenen un preu d'entre 25 i 35 euros, es podien adquirir per telèfon o a través del Telentrada, TicketMaster, ServiCaixa, El Corte Inglés i The Project, segons ha informat la promotora.

No obstant això, mentre les centraletes han quedat saturades durant bona part del matí, el portal 3cat24 ha pogut comprovar que tant a través dels portals Telentrada, TicketMaster, ServiCaixa com d'El Corte Inglés encara era possible adquirir entrades.

Després d'anys de rumors sobre un possible retorn, la banda més popular del rock català dels anys noranta tornarà als escenaris per un dia, el 9 de setembre a les deu del vespre, amb l'objectiu, que sembla fàcilment assolible, d'omplir el Palau Sant Jordi per celebrar tres efemèrides: els 10 anys de l'últim directe al Razzmatazz, els 20 del mític concert al Palau Sant Jordi i els 25 de la seva formació.



Anar al contingut