Barça

Xavi sortirà a l'equip titular contra l'Stuttgart

L'etiqueta de favorit és una càrrega complicada d'arrossegar a la Champions. El Barça, com a vigent campió, sap que la porta enagaxada, però l'excés de confiança no serà un problema mentre Guardiola segui a la banqueta blaugrana. I més ara que l'equip reprèn la Lliga de Campions aquesta nit en una fase decisiva: els vuitens de final. El rival serà l'Stuttgart i, per enfrontar-s'hi, Guardiola forçarà la recuperació de Xavi Hernández. El de Terrassa és la sorpresa de l'entrenador en un onze titular que completen Valdés; Puyol, Piqué, Márquez, Maxwell; Touré, Busquets; Messi, Ibra i Iniesta. Alves i Jeffren han quedat fora de la convocatòria.

Actualitzat
Independentment de qui jugui, la consigna és clara: cal millorar el joc que ha ofert l'equip en els últims partits per poder aconseguir un bon resultat de cara a la tornada al Camp Nou, assegura Guardiola.

Aquest matí, poc moviment a l'hotel de concentració del Barça. Els jugadors no han sortit ni a fer un passeig. Els que sí que s'han deixat veure són alguns dels directius, així com el secretari tècnic, Aitor "Txiki" Begiristain, que no han dubtat a fer-se fotos amb alguns dels aficionats que s'esperaven davant l'hotel del Barça.

El rival del Barça aquesta nit, l'Stuttgart, ha viscut una metamorfosi en les últimes setmanes. Està situat en una discreta novena posició a la Bundesliga; ara bé, després d'un inici de temporada més aviat fluix, el relleu a la banqueta ha fet que l'equip agafés una potent embranzida amb la qual, avui, espera sorprendre l'equip blaugrana.

La recuperació de l'Stuttgart
 
Christian Gross ha estat l'home que al mes de desembre va substituir Markus Babel a la banqueta de l'Stuttgart i que ha portat l'equip a fer una gran remuntada a la Bundesliga. Des que va arribar, l'equip només ha perdut un partit, i suma sis victòries en les últimes set jornades. Els seus mètodes per motivar els jugadors són força curiosos: els fa menjar trofeus de xocolata per acostumar-los al gust de la victòria o els penja taurons al vestidor per generar agressivitat en els futbolistes.

A l'Stuttgart hi juga, cedit pel Barça, Aleksandr Hleb. El bielorús, però, encara no ha marcat cap gol a la Champions. Un altre vell conegut és Jens Lehmann, que era el porter de l'Arsenal en la final de París. A la davantera, el romanès Marica i el rus Pogrebnyak són els titulars però Christian Gross podria confiar en l'alemany d'origen brasiler Cacau, que va marcar quatre gols al Colònia en l'últim partit de Lliga.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut