Lekic en una lluita per la pilota durant el partit (LaLiga)
Segona Divisió

Un gol de Lekic en l'últim minut permet al Girona sumar un punt a Sòria (1-1)

El Girona ha sumat un punt a Sòria gràcies a un gol de Lekic en l'últim minut després d'encaixar a la primera part una diana de Luis Valcárce. Els gironins sumen tres jornades d'imbatibilitat.

Actualitzat

A Sòria, Lekic s'ha estrenat en la titularitat del Girona i a Machín, l'aposta li ha sortit bé. De fet, en la primera ocasió que els gironins han tingut davant del Numància, el serbi hi ha intervingut. Kiko Olivas no ha arribat a temps de rematar la seva pentinada. Borja García, que després del gol en l'últim partit, també ha estat dels escollits per començar al terreny de joc, també n'ha tingut una de bona. El potent xut ha acabat a les mans del porter Muir. En el minut vint-i-tres, una jugada entre els germans Valcárce ha acabat amb una passada interior de Pablo a Luis i aquest, batent Becerra. El gol ha afectat als gironins que, a través d'Aday, ho han provat amb un xut desviat.

A la segona, el Numància ha volgut rematar el partit, però el Girona ha anat guanyant metres. Lekic, en una de les millors accions, ha dirigit una rematada que Munir ha allunyat com ha pogut. L'entrada de Mata per Jairo ha donat vida al joc dels de Machín. Al madrileny només li ha faltat punteria perquè les seves ocasions acabessin amb gol. Amb força faltes i moltes interrupcions, el partit ha anat avançant cap a terra de ningú. Callens ha donat un ensurt als numantins quan en un intent d'allunyar la pilota gairebé la converteix en un autogol. En el darrer minut, però, ha aparegut Lekic que ha tret la canya per pescar un refús i empatar el partit. El serbi no podia estrenar de cap manera millor la titularitat. El Girona encadena tres jornades imbatut i rep la pròxima jornada un Nàstic que ha guanyat davant del Tenerife.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut