Una imatge final del podi que deixa clar de quin ral·li es tracta. (Foto: EFE)
Automobilisme

Sébastien Ogier s'imposa en el Ral·li de Mèxic i passa a liderar el Mundial

Victòria tranquil·la per a Sébastien Ogier en un Ral·li de Mèxic en què pràcticament tots els pilots menys el francès han tingut problemes importants. L'actual campió passa a liderar el campionat del món després de desplaçar el seu company d'equip, Jari Matti Latvala, que ha acabat segon, però a més d'un minut.

Actualitzat

Victòria tranquil·la per Sébastien Ogier en un Ral·li de Mèxic en què pràcticament tots els pilots menys el francès han tingut problemes importants. L'actual campió passa a liderar el campionat del món després de desplaçar el seu company d'equip, Jari Matti Latvala, que ha acabat segon, però a més d'un minut.

 

Ogier ha obtingut, a més a més, la victòria en l'última cronometrada, i això li ha donat un punt suplementari sobre Latvala, que ha fet el segon millor temps. Tots dos destaquen en la classificacio del Mundial. Thierry Neuville, tercer, ha donat el primer podi a l'equip Hyunday.

 

Molts rivals han quedat pel camí, com Mads Ostberg, a qui es va espatllar la suspensió i que va acabar lluny dels primers, o el tercer pilot de Volkswagen, Andreas Mikkelsen, que va bolcar en la segona etapa. El pilot més accidentat ha estat Robert Kubica, que va bolcar en la primera etapa i en la segona.

Anar al contingut