Futbol

Puyol tanca la seva etapa blaugrana després de 15 anys però evita parlar de retirada definitiva

Carles Puyol ha rebut aquest migdia l'adéu institucional del Barça amb discursos molt elogiosos de part del president del club, Josep Maria Bartiomeu, d'Andoni Zubizarreta, director esportiu, i del segon capità, Xavi Hernández. Puyol no ha tancat completament la porta de la seva carrera en actiu i ha assegurat que només es vol centrar a recuperar-se dels problemes de genoll lluny de les exigències de la competició.

Actualitzat

Carles Puyol ha rebut aquest migdia l'adéu institucional del Barça amb discursos molt elogiosos de part del president del club, Josep Maria Bartomeu, d'Andoni Zubizarreta, director esportiu, i del segon capità, Xavi Hernández. Puyol no ha tancat completament la porta de la seva carrera en actiu i ha assegurat que només es vol centrar a recuperar-se dels problemes de genoll lluny de les exigències de la competició.

L'encara jugador del Barça ha explicat que "els problemes de genoll no han desaparegut. Ho he intentat tot. A partir del 30 de juny, la meva etapa com a jugador del Barça s'acaba", ha dit. Tot i això, "no abaixo els braços. No hem trobat encara una solució però sense la pressió d'haver de jugar seguirem buscant-la."

"He sigut un privilegiat"

"Sé que he sigut un privilegiat perquè durant 19 anys he fet el que més m'agrada, que és jugar a futbol,. He guanyat molts títols però el que més valoro és la part humana que m'emporto d'aquest club. Si hagués de donar les gràcies a totes les persones que m'han acompanyat no tindria temps. He tingut la sort de jugar amb els millors, no només esportivament sinó també com a persones", ha dit.

Carles Puyol ha rebut els agraïments en vídeo d'alguns dels seus antics companys i tècnics, i en persona d'en Xavi Hernández, el segon capità, amb qui han compartit gran part de la seva carrera, tant al Barça com a la selecció espanyola. Xavi, en un discurs ple de complicitat, l'ha animat a "compartir algun dia junts un projecte en el club del nostre cor. Ets part del Barça i et necessitem", ha dit.

De moment, només pensa en la recuperació

Puyol encara no ha triat cap on aniran les seves pròximes passes. "De moment l'únic que vull és continuar provant si em puc recuperar dels problemes de genoll, però ja no només per poder tornar a jugar a futbol, sinó per poder portar una vida activa". En el cas que el defensa lleidatà pogués reprendre la seva carrera, ja no ho faria al primer nivell "Se m'ha passat l'arròs pel Milan!", ha dit a pregunta d'un periodista italià.

Sí que ha donat algunes pinzellades de cap on podria anar la seva orientació professional a mig termini: "No em veig fent d'entrenador però veurem si en el club hi ha alguna tasca que pugui fer". Quan li han comentat si el futbol formatiu, la seva resposta no ha estat tan rotunda.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut