Khairul Idham Pawi
Pawi ja ha guanyat dos grans premis aquesta temporada
Motor

Pawi aprofita els dubtes dels favorits i s'emporta el GP d'Alemanya de Moto3

Segon triomf de la temporada, per al malai, que ha estat l'únic que ha gosat mantenir un ritme elevat sota la pluja

Actualitzat

Khairul Idham Pawi s'ha adjudicat la victòria en el Gran Premi d'Alemanya de Moto3 que s'ha disputat aquest diumenge al circuit de Sachsenring, sota una pluja que no ha parat en tota la cursa i que en alguns moments ha estat intensa. La pista ha estat molt difícil, amb alguns sectors plens de bassals. És el segon triomf del pilot malai aquesta temporada, després del de l'Argentina, que es va produir en les mateixes condicions d'aigua. Al podi l'han acompanyat els italians Andrea Locatelli i Enea Bastianini. Aquest últim, que havia fet una sortida excel·lent des de la "pole", ha anat afluixant, potser per por a esguerrar un cap de setmana gairebé perfecte des del primer entrenament.

A causa de l'estat de la pista, al llarg de la cursa s'han produït nou caigudes, la primera de les quals ha estat Joan Mir. El mallorquí no ha completat ni mitja volta. Jorge Martín també ha caigut, a les 17 voltes.

Entre els favorits, Brad Binder ha estat vuitè i manté el còmode lideratge que ja tenia al campionat. Tot i que Jorge Navarro ha tret un meritori setè lloc, tenint present que encara corre lesionat, el divuitè de Romano Fenati ha beneficiat molt el sud-africà.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut