Marc Márquez
A Márquez se li ha posat tot de cara en un circuit que li sol anar bé (Reuters)
Motro

Márquez mana en l'últim entrenament a Alemanya i Lorenzo haurà de fer la prèvia de la classificació

Bastianini manté el domini a Moto3 i Canet s'instal·la al tercer lloc en l'última sessió lliure al GP d'Alemanya

Actualitzat

Marc Márquez ha comandat la taula de temps definitiva d'entrenaments lliures per al Gran Premi d'Alemanya de MotoGP que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Sachsenring i en què Jorge Lorenzo s'ha quedat fora del pas directe a la segona classificació.

Les Yamaha van tenir problemes de rendiment en la jornada de divendres, i aquest dissabte les actuacions de Valentino Rossi i Lorenzo han estat molt diferents. L'italià s'ha pogut acostar als rivals i ha acabat quart, però Lorenzo ha quedat en una preocupant quinzena plaça que l'obliga a disputar la Q1. El mallorquí ha acabat a nou dècimes de segon de Márquez, molt lluny per les aspiracions al títol, mentre que Rossi ha encertat amb l'evolució de la moto i s'ha alçat fins a una quarta posició a poc més de tres dècimes de segon del de Cervera i ara pot ser optimista en un traçat que no li és gaire favorable.

El cas de Márquez ha estat diferent, tenint en compte que no ha trigat gaire a desbancar de la primera posició Maverick Viñales, que divendres va ser el líder i que aquest dissabte, superat també per Andrea Iannone, s'ha hagut de conformar amb la tercera posició. Del cinquè al setè lloc, han acabat Pol Espargaró, Dani Pedrosa i Aleix Espargaró. Tito Rabat ha estat 19è.

Luthi, per 12 mil·lèsimes

Thomas Luthi ha superat Takaaki Nakagami, que havia estat el gran dominador dels primers entrenaments en Moto2, per només 12 mil·lèsimes de segon de diferència en la tercera i última tanda.

Luthi ha marcat un millor temps d'1.24,845, encara lluny del millor registre de la categoria, en poder del campió del món, Johann Zarco (1.24,044), que ha acabat sisè, just al davant d'Àlex Rins. Les diferències a la part alta de la taula han resultat minses, ja que entre Luthi i Rins, els set primers, no s'arriba a les dues dècimes de distància.

Àlex Márquez ha millorat més d'un segon el seu millor temps del primer dia i amb això s'ha col·locar dotzè, davant de Danny Kent.

Aron Canet acaba tercer

Enea Bastianini ha mantingut el domini en Moto3, tot i que Brad Binder ha portat la iniciativa en el tram inicial de la tercera sessió. Però, un cop més, Bastianini ha sabut esperar el moment propici per superar-lo en una dècima de segon. El tercer lloc l'ha ocupat Aron Canet, a dues dècimes de segon.

Jorge Navarro, encara limitat per la lesió de tíbia i peroné, ha arribat a ser sisè, però en les últimes voltes no ha pogut seguir el ritme dels altres favorits i ha acabat 21è. A Jorge Martín li ha anat millor després dels problemes mecànics de divendres i ha pogut ser cinquè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut