Michelle Wie ja sap el que és guanyar un torneig dels grans (Foto: Reuters)
Golf

Michelle Wie, la nena prodigi del golf, guanya l'Open dels Estats Units nou anys després de debutar al circuit professional

Michelle Wie va batre molts rècords de precocitat en el món del golf a principis de segle. Professional des dels 15 anys, ja tenia penjada l'etiqueta de "la Tiger Woods femenina" . Però han hagut de passar gairebé deu anys perquè la golfista hawaiana, ara amb 24 anys, guanyi el seu primer torneig gran, l'Open dels Estats Units femení.

Actualitzat

Michelle Wie va batre molts rècords de precocitat en el món del golf a principis de segle. Professional des dels 15 anys, ja tenia penjada l'etiqueta de "la Tiger Woods femenina". Però han hagut de passar gairebé deu anys perquè la golfista hawaiiana, ara amb 24 anys, guanyi el seu primer torneig gran, l'Open dels Estats Units femení.

Wie, que va estar liderant l'Open dels Estats Units en l'última jornada els anys 2005 i 2006, ha pogut aguantar aquesta vegada la pressió per mantenir dos cops de renda sobre l'actual número 1 mundial, la també nord-americana Stacey Lewis (278 per 280 cops en el total del 4 dies).

Amb aquest triomf, Wie manté el seu millor inici d'any, amb dos títols guanyats, que la impulsen fins al 7è lloc del rànquing mundial. Aquells que fa deu anys pronosticaven que aquella noieta seria número 1 mundial estan una mica més a prop de tenir raó.    

Anar al contingut