Espanyol

Marc Roca: "Em sento molt més còmode amb aquest model de joc"

El jugador de l'Espanyol ha valorat el bon moment de forma de l'equip en una entrevista al programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio

Actualitzat

Marc Roca s'ha convertit en aquest inici de temporada en una de les grans revelacions de la Lliga i aquest dijous ha rebut una nova convocatòria per a la selecció espanyola sub-21. El jugador vilafranquí ha valorat el moment de forma personal i de l'equip en una entrevista al programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio.

Sobre la possiblitat de fer el salt a la selecció absoluta, Roca prefereix anar "pas a pas" i no mirar més enllà del present. Així mateix, ha valorat positivament que hi assisteixi el seu company Mario Hermoso: "Estem tots molt contents, tant de bo en algun futur també hi vagi algun altre company."

Roca ha reconegut que el canvi d'entrenador ha estat clau en la seva millora personal: "Em sento molt més còmode amb aquest model de joc on tenim la pilota." Malgrat tot, ha tingut bones paraules cap a Quique Sánchez Flores: "Em va donar l'oportunitat de debutar a Primera i li estaré sempre agraït." Tot i el bon moment col·lectiu, Roca ha estat prudent i ha volgut anar "partit a partit".

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut