Esports

Hermoso: "Tant de bo hi hagi altres companys de l'Espanyol en pròximes convocatòries"

El central madrileny es mostra molt satisfet per la seva primera convocatòria amb la selecció espanyola i l'explica pel bon joc de l'equip blanc-i-blau

Actualitzat
L'excel·lent rendiment de Mario Hermoso aquesta temporada amb l'Espanyol no ha passat desapercebut per a Luis Enrique. La recompensa ha estat la convocatòria del defensa blanc-i-blau per als pròxims partits de la selecció espanyola. Hermoso no ha amagat la seva satisfacció per haver estat inclòs en la llista de Lucho i ha volgut compartir mèrits amb els seus companys d'equip: "És conseqüència del nivell i del treball de l'equip. Això fa que la gent es miri l'Espanyol".
 
Hermoso ha estat l'únic futbolista de l'Espanyol convocat per Luis Enrique, tot i que Borja Iglesias també apareixia en algunes travesses. "Tant de bo hi hagi altres companys en les pròximes convocatòries amb Espanya", ha ressaltat el central madrileny, que ha volgut donar les gràcies, sobretot, "a tanta gent que t'acompanya i et dona suport en el camí fins a arribar al màxim nivell".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut