Futbol

Luis Enrique: "Tenen un resultat desfavorable i són perillosos, però nosaltres també ho som"

Luis Enrique ha comparegut davant dels mitjans de comunicació la vigília del partit de tornada contra el Vila-real de semifinals de la Copa del Rei. Tot i el resultat favorable de l'anada (3-1), l'asturià no se'n refia, dels de la Plana.

Actualitzat

El Barça ha preparat el decisiu duel d'aquest dimecres al Madrigal, on l'espera un il·lusionat Vila-real que creu en la remuntada per classificar-se per primer cop per a una final de Copa. Luis Suárez i Mascherano, que estan a una targeta groga de la sanció, s'han entrenat amb normalitat amb la resta de jugadors disponibles del primer equip, a més de Munir del Barça B. Luis Enrique, que ja ha avançat que no sortiran a especular, no decidirà fins abans del partit si farà jugar Luis Suárez o Mascherano.

L'actitud del Barça: "Nosaltres sortirem a guanyar, com sempre. Són perillosos, però nosaltres també ho som. Volem ser a la final. Estem en el moment òptim de resultats i de forma. Estem molt motivats."

Avantatge amb el resultat de l'anada: "El resultat de l'anada ens permet començar el partit amb un altra actitud, però tard o d'hora hauran d'avançar línies, i serà un enfrontament molt diferent dels tres partits anteriors."

Mascherano i Suárez, advertits de suspensió: "És evident que això em podria condicionar en l'alineació de demà. Està en joc que es perdin la final. Ho tindré en compte."

Vila-real desconegut: "Estic segur que ens trobarem un Vila-real molt diferent que quan juguen contra altres equips a la Lliga. Segur que participen menys del joc associatiu, però tenen molt criteri amb la pilota i unes puntes ràpides i efectives. És evident que és un dels millors equips del campionat. Demà ens trobarem una versió més ofensiva del que hem vist fins ara. No tenen res per perdre i tenen recursos per complicar-nos la vida."

 

 

 

 

 

.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut