Luca Zidane en el moment que encaixa el gol en l'últim minut de partit contra el Legia

Luca Zidane torna a ser protagonista amb un gol en pròpia porta

El porter del juvenil del Reial Madrid protagonitza l'errada de la jornada en la victòria dels blancs a Varsòvia (1-2) a la UEFA Youth League

El juvenil del Reial Madrid ha jugat aquest dimecres a Varsòvia en el partit corresponent a la fase de grups de la UEFA Youth League, la Lliga de Campions juvenil, contra el Legia de Varsòvia. Els blancs han guanyat per 1-2, però la jugada còmica de l'enfrontament l'ha protagonitzat el porter madridista.

Luca Zidane, fill de l'entrenador del primer equip, ha fet un gol en pròpia porta en una "cantada" antològica. Li ha arribat una pilota centrada al minut 93 sense cap mena de perill, però en un intent de refusar-la, l'ha desviat cap a la seva porteria i l'ha acabat de fer entrar.