Lorenzo va sumar una victòria incontestable a Qatar. (Foto: EFE)
Motociclisme

Lorenzo comença la defensa del títol de MotoGP amb victòria i Márquez puja al podi en el seu debut

Jorge Lorenzo ha començat la defensa del títol mundial de MotoGP amb una victòria incontestable al Gran Premi de Qatar. El pilot mallorquí va dominar la cursa inaugural des de la primera fins a l'última volta i no va donar cap opció a la resta de rivals. Valentino Rossi, en el seu retorn a Yamaha, va acabar segon després de superar en un apassionant duel Marc Márquez, que va pujar al podi en el seu debut a la categoria reina.

Actualitzat
Jorge Lorenzo ha començat la defensa del títol mundial de MotoGP amb una victòria incontestable al Gran Premi de Qatar. El pilot mallorquí va dominar la cursa inaugural des de la primera fins a l'última volta i no va donar cap opció a la resta de rivals.

Valentino Rossi, en el seu retorn a Yamaha, va acabar segon després de superar en un apassionant duel Marc Márquez, que va pujar al podi en el seu debut a la categoria reina. El tro de Cervera va ser el millor pilot d'Honda just davant del seu company d'equip Dani Pedrosa, que va anar de més a menys i finalment es va haver de conformar amb la quarta posició.

L'altre català de la categoria, Aleix Espargaró, va ser el millor de les CRT i va creuar la línia d'arribada en l'onzena posició amb una moto amb una velocitat punta de 20 quilòmetres menys respecte a les dels pilots oficials.
NOTÍCIES RELACIONADES
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut