Frank de Boer, en un partit recent de l'Inter (EFE)
Futbol

L'Inter de Milà destitueix Frank de Boer i va pel tercer entrenador aquesta temporada

El tècnic holandès, que va arribar a Milà a l'agost per substituir un Roberto Mancini barallat amb la directiva, deixarà el lloc amb un trist balanç de set derrotes en 14 partits

Actualitzat

El que després de la derrota contra la Sampdoria (0-1) es donava per fet ha trigat dos dies a oficialitzar-se: l'Inter de Milà ha anunciat aquest dimarts la destitució de Frank de Boer després de dos mesos i mig al capdavant de l'equip. El tècnic holandès, que va arribar el mes d'agost a Milà per substituir un Roberto Mancini barallat amb la directiva, no ha sabut trobar mai la sintonia amb l'equip. Amb un pobre balanç de 5 victòries per 2 empats i 7 derrotes en 14 partits, l'exjugador del Barça deixa l'equip "nerazzurro" en un discret 12è lloc a la classificació.

El seu substitut serà molt probablement Stefano Pioli, tècnic italià de 51 anys, que té com a principal mèrit haver classificat el Lazio tercer a la sèrie A fa dues temporades. A l'espera que es confirmi el fitxatge de Pioli, el tècnic del B, Stefano Vecchi, es fa càrrec de l'equip i seurà a la banqueta en el primer partit sense De Boer, aquest dijous contra el Southampton a la Lliga Europa.    

Anar al contingut