Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol visita el camp del Llevant amb la necessitat de guanyar els tres punts

L'Espanyol visita el camp del Llevant, on el mal estat de la gespa serà un maldecap afegit. Després d'un començament de Lliga molt irregular, els de Valverde, que fa sis partits que no perden, necessiten sumar els tres punts avui al Ciutat de València. Fredson, que es va lesionar en l'entrenament d'ahir, ha quedat fora de la convocatòria, on ja hi han pogut entrar Costa i Rufete. Una de les preocupacions d'Ernesto Valverde és frenar la potència física dels davanters del Llevant.

Actualitzat
L'expedició de l'Espanyol va sortir cap a València amb l'esperança de retrobar-se amb el triomf a la Lliga. Fins ara els homes de Valverde tan sols han guanyat un partit, va ser contra el Celta, ara fa cinc jornades. Per tant, els blanc-i-blaus necessiten summar els tres punts contra el Llevant per començar a allunyar-se de la cua del campionat. Per això és clau la recuperació golejadora de Raúl Tamudo. El capità espanyolista va fer dos gols contra el Racing i ell també va ser l'autor de la diana que va permetre guanyar ara fa deu mesos la Reial Societat, a Anoeta. Aquesta va ser l'última victòria, a la Lliga, en terreny rival.

Una de les preocupacions d'Ernesto Valverde és frenar la potència física dels davanters del Llevant. Homes com Kapó, Ettien o Riga són molts perillosos si troben espais en la defensa rival.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut