L'Argentina de Messi fa pagar a Bolívia els plats trencats de la Copa Amèrica amb una golejada (7-0)

El crac blaugrana ha jugat l'última mitja hora i ha fet dos gols en l'amistós que ha suposat el retorn a l'activitat de l'"albiceleste"

El primer partit de l'aturada de seleccions ha estat breu, poc exigent i fructífer per a Lionel Messi. El Tata Martino l'ha fet descansar d'inici i només l'ha fet jugar l'última mitja hora de l'amistós que l'Argentina ha disputat contra Bolívia la matinada d'aquest dissabte a Houston, i que s'ha resolt amb una victòria contundent de l'"albiceleste" per 7 a 0.

En el poc temps que ha estat al camp, Messi n'ha tingut prou per marcar dos gols: en el minut 66 (quan només en feia dos que havia entrat) i en el 75. La resta de dianes han estat d'Agüero i Lavezzi, tots dos per partida doble, i de Correa. Mascherano no ha jugat.

En aquesta primera presa de contacte després de la desfeta de la Copa Amèrica, Martino ha dosificat molt el seu equip i ha utilitzat setze jugadors. S'espera que el pròxim enfrontament dels argentins, contra Mèxic (dimarts que ve, a Dallas), sigui més exigent per a Messi i la resta de titulars.