Barça

L'acta de Pérez Lasa reflecteix que Valdés li va cridar "pocavergonya" repetidament

L'àrbitre del Madrid-Barça acusa Víctor Valdés en l'acta del partit per haver-lo insultat greument i repetidament. Segons Pérez Lasa, el porter li ha dit "poca-vergonya" i "us heu cagat". Per aquests fets, Valdés podria rebre una sanció de quatre partits, pel cap baix.

Actualitzat
L'àrbitre del Madrid-Barça disputat aquest dissabte acusa Víctor Valdés en l'acta del partit per haver-lo insultat greument i repetidament.

En el capítol "Altres incidències" del redactar, Pérez Lasa diu que, amb el partit ja finalitzat, va mostrar una targeta groga al porter, "per dirigir-se a mi amb els braços alçats i cridant per recriminar-me una de les meves decisions," en referència al penal de Sergio Ramos sobre Adriano no pitat en el temps afegit.

L'expulsió definitiva s'hauria produït immediatament per la causa següent: "per plantar-me la cara a escassos centímetres de la meva dient-me amb crits i de forma repetida: ‘us heu cagat, no teniu vergonya'".

Pérez Lasa també explica que el jugador va insisitir en aquesta actitud en el túnel de vestidors i que va haver de ser "subjectat pels seus companys i el delegat de l'equip". Valdés hauria desparegut de l'escena sense deixar de cridar "no teniu vergonya" una vegada i una altra.

Després d'aquesta declaració arbitral, el Barça s'haurà de preparar per a una sanció dura contra el seu porter titular. L'antecedent més immediat és el mateix Ramos, que va ser expulsat en un partit d'aquesta mateixa temporada i també marxar del camp dient-li "pocavergonya" repetidament a l'àrbitre. El madridista va rebre una càstig de quatre partits i el Comitè va desestimar totes les al·legacions del seu club.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut