Segona

Jonathan Soriano guia el Barça B cap a la victòria davant del Còrdova (4-1)

El Barça B continua el seu idil·li amb el gol. Els de Luis Enrique, que venien de guanyar 4-6 a Sòria, van golejar el Còrdova per 4-1 en partit corresponent a la 27a jornada de Segona Divisió. Jonathan Soriano, que va signar un doblet i ja suma 17 dianes aquesta temporada, va tornar a ser l'home que va transformar el bon joc blaugrana en gols. Tena, en pròpia porteria, i Edu Oriol van completar el pòquer de gols dels de Luis Enrique. El visitant Usero havia establert l'empat provisional en el minut 50, però els jugadors del filial van dominar el partit des de l'inici fins al xiulet final. A més, el juvenil Gerard Deulofeu (16 anys), una de les grans promeses del planter, va debutar en els últims minuts.