Fórmula 1

Hamilton vola a Abu Dhabi, i marca el millor temps a la tercera ronda d'entrenaments lliures

Els pilots de les principals marques han aprofitat aquesta tercera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Abu Dhabi per ensenyar les seves cartes davant la qualificació que es viurà, a les 14 h, en directe per TV3 i Esport3.cat. Lewis Hamilton ha continuat amb el domini de McLaren-Mercedes en aquests entrenaments lliures previs, i ha fet el millor temps amb 1.38.976. A poca distància, els Red Bull de Vettel i Webber han tornat a presentar candidatura i demostren la idoneïtat del circuit de Yas Marina per als seus monoplaces. Alguersuari ha continuat fent proves per posar a punt el seu Toro Rosso i ha fet el quinzè millor temps.

Actualitzat
La tercera sessió d'entrenaments ha viscut en els últims minuts una interessant prèvia del que pot ser la Q3 de la qualificació oficial. Els pilots de les marques capdavanteres han pilotat al límit per aconseguir els millors registres de la sessió. Amb els resultats finals, la Q3 es presenta apassionant ja que els McLaren, amb un Lewis Hamilton espectacular, i els Red Bull han demostrat que lluitaran fins a l'últim moment per aconseguir la "pole" d'aquest penúltim gran premi de l'any.

Sebastian Vettel s'ha posat en un primer moment com a millor pilot, demostrant la millora evident dels Red Bull en el sector més lent i virollat del circuit de Yas Marina. Però poc després, Lewis Hamilton ha superat el temps de l'alemany, i en el seu últim gir encara ha estat capaç de millorar aquest registre amb una brillant volta feta en 1.38.976. La diversitat de marques en la classificació ha estat palesa amb el segon lloc de Vettel, el tercer de Webber, i el quart del McLaren-Mercedes de Jenson Button. Fernando Alonso s'ha classificat en la cinquena plaça després de rodar només l'última mitja hora de la sessió, fins que els seus mecànics han pogut solucionar un problema amb un dels pedals del seu monoplaça.

Jaume Alguersuari ha estat setzè en una tanda en què el seu cotxe ha tingut tendència a marxar del tren posterior en algunes parts del traçat. Les condicions de temperatura a l'hora de la qualificació oficial, a les 14 h per TV3 i Esport3.cat, poden fer variar els registres dels pilots en la lluita per la "pole" de la carrera.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut