Fórmula 1

Els McLaren dominen els dos primers entrenaments lliures del GP d'Abu Dhabi

Aquest divendres s'han disputat les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Abu Dhabi de Fórmula 1. És la penúltima cursa del calendari del Mundial. que per tercer any visita el circuit de Yas Marina. El campionat de pilots ja està decidit, amb Vettel com a campió, però les dues últimes proves són importants per a tots els equips, sobretot amb vista a la pròxima temporada. Ferrari prova alguns elements nous pel monoplaça del 2012 i Fernando Alonso mirarà de pujar per primer cop al podi en aquest circuit, que no li porta gaires bons records. A la primera, el millor temps ha estat per a Jenson Button, que ha estat el més ràpid per davant de Mark Webber i Lewis Hamilton. A la segona, amb Vettel i Alonso accidentats, Hamilton, primer, s'ha imposat al seu company, Button, que ha estat segon.

Actualitzat
Els dos McLaren dominen

La jornada ha acabat amb la segona sessió d'entrenaments lliures, en què els dos McLaren han marcat el ritme. Lewis Hamilton ha fet el millor temps, mentre que Jenson Button, el més ràpid a la primera sessió, ha estat segon. L'ordre ha estat escalonat segons l'escuderia: la tercera i la quarta posició ha estat per als Ferrari d'Alonso i Massa, mentre que la cinquena i la sisena posició ha estat per als Red Bull de Webber i Vettel. En aquesta segona tanda, Vettel i Alonso ha anat a parar al mur en el primer viratge del circuit, i s'han hagut de retirar. Vettel ha pogut tornar a la pista i fer uns girs abans del final, però Alonso, en canvi, ha vist trencat el seu ritme i no ha pogut tornar a la pista. Jaume Alguersuari ha fet el 14è millor temps -a l'anterior havia estat desè-.

El britànic Jenson Button ha estat el més ràpid en la primera sessió. La sessió ha estat dominada pels McLaren i pels Red Bull. Button ha fet el millor temps, seguit de Mark Webber i de Lewis Hamilton, mentre que el campió Sébastian Vettel ha fet el quart millor registre. Alonso ha estat cinquè.

Els Ferrari han aprofitat els entrenaments per provar elements nous de cara a la temporada que ve. Fernando Alonso, que no té gaire bon record d'aquest circuit perquè és on va perdre les opcions de títol l'any passat.


Maldonado perd deu llocs

El veneçolà Pastor Maldonado (Williams) ha perdut deu llocs en la formació de sortida al GP D'Abu Dhabi per haver superat el límit de vuit motors nous per temporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut