Florentino Pérez ha declarat menys d'una hora a l'Audiència Nacional
Florentino Pérez ha declarat menys d'una hora a l'Audiència Nacional
Madrid

Florentino Pérez declara com a testimoni en relació a l'"operació Púnica"

El president del Reial Madrid ha comparegut a l'Audiència Nacional per explicar els serveis que una de les empreses de la trama de corrupció va prestar al club blanc

RedaccióActualitzat

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha comparegut com a testimoni a l'Audiència Nacional en relació amb l'"operació Púnica". Pérez ha declarat durant poc menys d'una hora sense que hagi transcendit la seva intervenció, ja que la causa està sota secret del sumari. El màxim mandatari del Reial Madrid ha respost sobre els serveis que una de les empreses de la trama va prestar al club blanc. En el "cas Púnica" s'investiga una xarxa de tràfic d'influències radicada bàsicament a la Comunitat de Madrid i que presumptament liderava l'exsecretari general del PP a Madrid Francisco Granados.

Florentino Pérez, també president de la constructora ACS, ha arribat al tribunal en un cotxe Audi de gamma alta, de color gris fosc, del qual ha baixat ràpidament fins a les portes de l'Audiència sense fer cap comentari a la premsa. A la seva sortida l'ha recollit el mateix cotxe. En aquesta trama de corrupció s'investiguen empresaris, funcionaris, secretaris, regidors i exregidors de diferents ajuntaments, sobre possibles pagaments a canvi de concessió de contractes.

Anar al contingut