Esteban Granero, durant la roda de premsa aquest dilluns (rcdespanyol.com)
Espanyol

Esteban Granero: "Quan hi ha un xiulet, el sentim tots"

El migcampista de l'Espanyol assegura que els jugadors tenen en compte les sensacions dels aficionats blanc-i-blaus i destaca la reacció en els últims minuts després del seu gol de falta contra el Vila-real

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Esteban Granero ha assegurat aquest dilluns després de l'entrenament que "quan hi ha un xiulet", el senten "tots", en referència a les crítiques de l'afició durant el primer tram del partit contra el Vila-real. El jugador blanc-i-blau ha afirmat que l'equip té molt en compte les sensacions de la grada:

"A nivell intern ens importa, sabem el que gaudeix quan guanyem, el que pateix quan perdem i això és una motivació per fer les coses bé".

Granero també ha parlat del seu gol de falta, que va suposar l'empat a un i de la reacció que van tenir en els últims minuts per intentar buscar la victòria.

"Tenia clar que anava a tirar per aquell pal. Marc Navarro volia llençar-lo per l'altre. La reacció de l'equip és anar ràpid cap a la pilota per aconseguir el segon gol i això demostra que l'equip té una gran ambició".

El migcampista madrileny ha valorat la seva aportació a l'equip, que ara és més gran que al principi de la temporada.

"Això està succeint més que al principi i em posa content, però això no es deté i no és moment de mirar enrere. Un sempre s'esforça per ser al camp", ha comentat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut