Espanyol

L'Espanyol aconsegueix un empat amb el Vila-real gràcies a un gol de falta de Granero (1-1)

Rodri Hernández, en el minut 24, ha avançat el Vila-real al marcador davant d'un Espanyol inofensiu. Els de Quique Sánchez Flores han empatat en el 84 gràcies a un gol de falta de Granero. A Cornellà-el Prat s'han sentit xiulets de l'afició en alguns moments del partit

Cristina BusquetsActualitzat

L'RCD Espanyol ha aconseguit un nou empat a casa, davant del Vila-real (1-1) gràcies a un gol de Granero que ha salvat un punt.

Dos canvis en l'onze inicial de Quique Sánchez Flores per rebre el Vila-real: el retorn de Víctor Sánchez al lateral dret i l'entrada de Granero. Precisament el migcampista reconvertit en lateral ha estat el protagonista en la primera jugada de perill del conjunt visitant. Una passada enrere fluixa del de Rubí l'ha aprofitat el submarí groc, que ha acabat amb un xut de Fornals al pal.

El Vila-real s'ha avançat al marcador en el minut 24, en la segona arribada de perill dels visitants (0-1). Arribada per la banda dreta que ha acabat amb la pilota a les botes d'Ünal. El xut del davanter l'ha refusat "la Roca" Sánchez i Rodri Hernández, que ha arribat des de la segona línia, ha superat Diego López. El mateix davanter turc s'ha tornat a presentar a l'àrea blanc-i-blava poc després, però el xut ha sortit fora pel lateral de la porteria de l'Espanyol. La capacitat ofensiva dels de Quique Sánchez Flores ha estat mínima. Granero, amb un xut des del balcó de l'àrea, ho ha provat i ja al minut 36 s'ha vist la primera transició entre defensa i atac dels pericos que ha acabat en un no-res.

L'inici de la segona part ha començat amb un altre canvi a les files de l'Espanyol. L'entrada de Marc Navarro, que ha passat a ocupar el lateral dret, per Darder. Víctor Sánchez s'ha avançat al doble pivot amb "la Roca" Sánchez. L'entrada de Navarro s'ha notat amb dues arribades per la seva banda que no han acabat de fructificar. Txeritxev i Mario Gaspar han enviat dues pilotes a les mans de Diego López i Cornellà-el Prat ha mostrat el seu descontentament amb xiulets. A partir del minut 76, l'Espanyol ha posat setge a l'àrea rival i en el 83, una falta de Víctor Ruiz a Gerard ha acabat amb Granero executant-la i fent el gol de l'empat (1-1). Baptistao, en el temps afegit, ha enviat la pilota al travesser en una triple ocasió que hauria pogut suposar el gol de la victòria.

El punt permet als blanc-i-blaus augmentar la diferència amb el descens, però continuen una temporada més sense ser capaços de guanyar el Vila-real.