Pau Gasol té una aportació creixent en els Spurs
Bàsquet

Els San Antonio Spurs s'imposen als Sacramento Kings a domicili (94-102)

Segon triomf a domicili per a la franquícia texana, amb Kawhi Leonard (30 punts) com a principal referent. Pau Gasol ha anotat 7 punts i ha capturat 7 rebots

Actualitzat

Segon partit i segona victòria per als San Antonio Spurs, el nou equip de Pau Gasol. Aquesta vegada a la pista dels Sacramento Kings (94-102). Com a l'estrena davant els Golden State Warriors (100-129), el millor jugador ha estat Kawhi Leonard, autor de 30 punts, a més de repartir 5 assistències i robar 5 pilotes. Pau ha jugat poc més de 20 minuts, en els quals ha anotat 7 punts i ha capturat 6 rebots. El més destacat del partit, però, ha estat el jugador dels Kings DaMarcus Cousins, que ha anotat 37 punts i ha capturat fins a 16 rebots.

Els nous Bulls, a escena

Un altre partit que s'esperava amb interès era l'estrena dels nou Chicago Bulls en un duel de franquícies històriques contra els Boston Celtics. Els nous Bulls, sense Pau Gasol ni Derrick Rose però amb Dwyane Wade i Rajon Rondo, ha començat amb un triomf (105-99) i amb cert protagonisme de Wade, natiu de Chicago, i que s'estrenava amb els Bulls als seus 34 anys. I no ho ha fet gens malament: ha anotat 22 punts, incloent el triple final que ha certificat el triomf de l'equip. La seva celebració, fent el gest de la guillotina amb la mà, pot portar cua.  Rondo ha estat negat en el tir (ha fallat 8 dels 9 llançaments de camp que ha intentat) i ha repartit 9 assistències. El jugador més resolutiu ha estat, però, Jimmy Butler, que ha anotat 22 punts. Isaiah Thomas (25 punts) no ha pogut evitar la derrota dels Celtics, que 24 hores abans havien començat la temporada guanyant els Brooklyn Nets (122-117). 

Anar al contingut