Espanyol

El traspàs de Javi Fuego encén l'Espanyol

L'entrenador Quique Sánchez Flores és contrari a l'operació, i així ho ha expressat públicament

Actualitzat

L'imminent marxa de Javi Fuego ha estat el detonant que ha acabat de tensar les relacions entre l'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, i el consell directiu del club. El migcampista va arribar per petició expressa del tècnic, que ara no està conforme amb el seu traspàs al Vila-real.

El fet de no poder convocar Fuego per jugar contra el Leganés ja va fer que Quique Sánchez Flores arribés a Madrid amb cara de pocs amics. Ho va deixar clar dissabte, abans de viatjar.

Diumenge després de la derrota al camp del Leganés per 3-2, tampoc es va mossegar la llengua. Dos dies seguits de declaracions fent evident davant la premsa el seu malestar.

Tot i el descontentament de Sánchez Flores, el club treballa contra rellotge per traspassar Javi Fuego amb la idea d'ingressar al voltant d'un milió d'euros, però sobretot la d'alliberar-se d'una fitxa alta. La bola es podria fer més grossa en el cas que fos David López qui acabés marxant en aquest mercat d'hivern. L'Inter de Milà busca un migcampista del seu perfil, el club no en sap res i l'entrenador blanc-i-blau es mostra tan enfadat com desconcertat.

El tècnic, que es va deixar estimar per l'Stoke de la Premier League durant aquest mateix mercat d'hivern, té previst reunir-se amb el president Chen Yansheng els pròxims dies. Una reunió en què també haurien d'assistir el director general esportiu de l'Espanyol Òscar Perarnau, i el director esportiu Jordi Lardín. Al propietari de l'Espanyol, que vindrà uns dies a Barcelona coincidint amb el tancament del mercat d'hivern, se li gira feina i qui sap si haurà de frenar un nou intent de fugida d'un Flores que no aixeca el cap.

 

 

ARXIVAT A:
Quique Sánchez Flores
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut