Quique Sánchez Flores, en una imatge recent (EFE)
Espanyol

Quique explica a la direcció de l'Espanyol que el seu representant "té converses amb l'Stoke City"

L'entrenador blanc-i-blau ha tingut una intensa reunió aquest divendres al matí amb la cúpula esportiva

Actualitzat

Quique Sánchez Flores no ha dirigit la sessió d'entrenament de l'Espanyol d'aquest divendres al matí però no estava gaire lluny dels seus jugadors i és que l'entrenador blanc-i-blau s'ha reunit amb el director esportiu, Jordi Lardín, i el director general esportiu, Óscar Perarnau, a les oficines de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, a sobre de la taula, el futur del tècnic després de rebre una oferta per assumir la banqueta de l'Stoke City a la Premier League.

Segons ha pogut saber TV3, Quique ha reconegut que el seu "representant està tenint converses" amb l'equip anglès que li ofereix un projecte més ambiciós i amb una capacitat d'evolució llaga, cinc anys. L'Espanyol, per la seva banda, es remet a la clàusula de rescissió de contracte pactada en 4 milions d'euros.

En tot cas, l'encara entrenador de l'Espanyol serà el diumenge a Cornellà-El Prat per dirigir el partit de Lliga que l'Espanyol jugarà contra l'Athletic Club (18:30).

En cas que es confirmés la marxa de l'entrenador actual, qui està més ben col·locat per agafar les regnes espanyolistes és Xabi Gracia. L'exentrenador d'Osasuna o Màlaga estava orfe de banqueta des que va deixar el Rubin Kazan rus a finals de la temporada passada.

ARXIVAT A:
Quique Sánchez Flores
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut