Espanyol

Sánchez Flores: "Si l'equip no dona per més, humilment hem de seguir endavant"

El tècnic perico s'ha mostrat molt decebut amb el resultat i també amb la marxa de Javi Fuego del club

Actualitzat

Quique Sánchez Flores no ha quedat gens tranquil després que el seu equip ha caigut a Butarque (3-2). Una derrota dura no només pel resultat, sinó pels dos gols en pròpia porta de Hermoso, que han deixat l'equip fora de joc: "És molt frustrant passar del 1-1 al 3-1 quan vas dominant un partit. No tenim la sensació que el Leganés hagi corregut més que nosaltres, no han tingut ni més actitud ni intensitat, no té res a veure amb això."

El tècnic perico també està molest amb la marxa de Javi Fuego de l'equip, al Vila-real. Una marxa que sembla que no podrà ser reforçada amb cap nou fitxatge. Preguntat en roda de premsa, Sánchez Flores ha dit ben clar que no vol ser més el portaveu de l'Espanyol: "Hem trobat a faltar Javi Fuego. Jo ja no respondré més pel club. A Chen li explicarem el que pensem."

Sánchez Flores, molt decebut, ha explicat: "No sé quins són els plans del club. Al president li explicarem la realitat de l'equip i el que pensem." I ha afegit: "Si l'Espanyol fa tot el que pot i no dona per més, humilment, hem de seguir endavant sabent que les coses no seran fàcils."

 

ARXIVAT A:
Quique Sánchez Flores
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut