Futbol

El Reial Madrid i Cristiano Ronaldo segellen el seu compromís fins al 2021

El crac portuguès seguirà vestint-se amb la samarreta del club blanc els propers cinc anys

Actualitzat

El Reial Madrid ha segellat la renovació de Cristiano Ronaldo fins al 2021 en una cerimònia a la llotja d'honor del Santiago Bernabéu.

Amb aquest nou acord, el davanter portuguès acabarà la seva etapa en el club blanc als 36 anys i completarà 11 temporades amb la samarreta del Madrid. Les xifres no s'han fet públiques de moment, però diversos mitjans digitals apunten que el seu salari serà de 23 milions d'euros nets per any, un menys que Leo Messi i un més que Neymar.

Com ja comença a ser tradició, Florentino Pérez ha tingut unes paraules enumerant els números, els rècords i els triomfs en els que Ronaldo ha estat protagonista: "Ets el successor dels gegants mítics del Madrid com Di Stefano o Gento. Ho has guanyat tot aquí. Hi haurà un abans i un després de Cristiano Ronaldo."

En el seu torn, el crac portuguès ha tingut unes paraules d'agraïment i ha destacat que el dia de la renovació és "un dia molt important, el Reial Madrid és en el meu cor, és la meva cara i no és l'últim contracte, que quedi ben clar. En tot cas serà el penúltim". El portuguès ha deixat anar entre somriures que no es pensa retirar fins els 41 anys.

Els plans de futur del '7' del Reial Madrid només passen per seguir fent el mateix que ha fet fins ara: "Estic segur que els propers cinc anys marcaré molts gols i donaré molts trofeus al Reial Madrid".

Després de no marcar gol en les darreres setmanes, Ronaldo hi ha restat importància: "No és important si ahir vaig marcar o no, avui és un dia molt important. Reconeixo que tinc bons i mals moments, però estic feliç. Estic vivint un any de somni" i és que ha recordat que aquest 2016 ha guanyat la Champions amb els blancs, ha guanyat l'Eurocopa amb Portugal.

Un periodista ha intentat buscar paral·lelismes entre Messi i Ronaldo, un dia després del gol 500 de l'argentí amb el Barça, però el portuguès no ha volgut entrar en el joc i ha resolt la pregunta amb diplomàcia: "És possible que arribi a fer 500 gols amb el Reial Madrid, però l'important són els títols que vénen fruit del treball col·lectiu. Això ja vindrà si ha de venir. En tot cas, el millor encara ha d'arribar."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut