Lliga de Campions

El Manchester City no pot fer mal a un Madrid sense Cristiano Ronaldo (0-0)

Els de Zidane han disposat de bones ocasions en el segon temps, però han topat amb el porter Hart

Actualitzat

El Reial Madrid ha empatat sense gols al camp del Manchester City en l'anada de la semifinal de la Lliga de Campions. Sense Cristiano Ronaldo, que no ha superat la lesió muscular que arrossegava, Zidane ha apostat per fer entrar Lucas Vázquez en l'onze titular.

La primera part ha estat ensopida, sense cap rematada ben dirigida. El més destacat del primer acte ha estat la lesió de David Silva. Pellegrini, l'entrenador local, ha apostat pel jove Iheanacho per substituir el canari. Els "merengues" també han hagut de prescindir de Benzema, amb problemes físics, abans de començar el segon temps. Jesé ha estat l'escollit per Zidane.

En el minut 46, Agüero ha xutat massa alt en la primera bona ocasió del matx. Ha estat un miratge perquè el Madrid ha passat a dominar clarament i ha disposat de quatre grans oportunitats per obrir el marcador: un cop de cap de Jesé al travesser, un xut massa creuat de Bale i dues aturades superlatives de Hart. El porter anglès ha refusat amb el peu un cop de cap de Casemiro i Pepe, a boca de canó, li ha estavellat la pilota a la panxa.

Ja en l'afegit, De Bruyne, amb un xut de falta, ha permès comprovar que Navas havia viatjat a Anglaterra. L'eliminatòria es decidirà al Bernabéu dimecres de la setmana que ve.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut