Reial Madrid

El Madrid no es vol deixar sorprendre per un Tenerife que porta mals records a l'afició blanca

El Reial Madrid tornarà a enfrontar-se aquest dissabte a la seva bèstia negra. Després d'uns anys a Segona Divisió, el Tenerife visitarà de nou l'estadi Santiago Bernabéu, on no tindrà precisament una gran rebuda. Al club blanc encara recorden com l'equip canari els va prendre dues Lligues a començaments dels anys 90, dos títols que van anar a parar a les vitrines del Barça. El nou Madrid de Pellegrini, que recupera Xabi Alonso i Pepe, tornarà a confiar en l'efectivitat golejadora de Cristiano Ronaldo per sumar la cinquena victòria consecutiva a la Lliga. El Tenerife, que tindrà el suport de més de 700 aficionats, arriba al Bernabéu amb l'objectiu de donar la sorpresa.

Actualitzat
Manuel Pellegrini ha canviat els hàbits de la plantilla del Madrid. El tècnic xilè concentra els jugadors el dia abans de cada partit, fins i tot en els de casa. En aquests casos, a més, fa l'últim entrenament al mateix estadi Bernabéu. Això permet als aficionats tenir un mínim però il·lusionador contacte amb els seus ídols.

Un Tenerife que aquest any ha tornat a Primera, però que a començaments dels anys 90 va prendre dues lligues als blancs, que van anar a parar al Camp Nou. Les lligues de Tenerife van ser possibles gràcies a Pier, Dertycia i companyia i van iniciar una llegenda negra que encara fa mal a Madrid. Pellegrini hi treu ferro i assegura que no afectarà els seus homes.

Aquell Tenerife no va ser especialista només a l'Heliodoro Rodríguez López. L'afició de Concha Espina tampoc oblida un equip canari que va golejar els blancs 0-3 al Bernabéu.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut