L'alegria dels campions després de guanyar l'última final
L'alegria dels campions després de guanyar l'última final
Handbol

El FC Barcelona ja sap qui seran els seus rivals en la fase de grups de la Lliga de Campions

Aquest divendres s'ha fet a Viena el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions. Al Barça li ha tocat jugar en el grup B, i ha evitat alguns dels rivals més perillosos.

Actualitzat

El FC Barcelona, vigent campió de la Lliga de Campions, ha tingut sort en el sorteig dels grups de la primera fase d'aquesta competició. En l'acte que s'ha fet aquest divendres a Viena, els blaugrana han quedat enquadrats en el Grup B amb el Kielce polonès (va ser el seu rival en la semifinal), el Vardar macedoni i el Rhein-Neckar Löwen d'Alemanya com a rivals principals.

Els de Xavi Pascual eviten així el Veszprém d'Hongria, actual subcampió, el PSG francès o el Flensburg alemany, que han caigut en el grup A. Els campions de cada un d'aquests grups passaran directament a quarts de final, mentre que els equips que acabin la primera fase entre la segona i la sisena posició hauran de disputar una eliminatòria de vuitens. A l'altre representant de la Lliga Asobal, el subcampió Naturhouse La Rioja, li ha tocat el grup C. Els dos primers d'aquest grup i del grup D hauran de superar una eliminatòria per passar a vuitens.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut