Handbol

El Barça guanya la Copa del Rei contra el Fraikin Granollers (27-26) i rubrica una temporada perfecta

Els de Pasqui han aconseguit una victòria molt treballada contra el Fraikin Granollers (27-26) en la final de la Copa del Rei

El Barça ha derrotat el Fraikin Granollers per 27 a 26 i s'ha adjudicat la final de la Copa del Rei, el setè títol de la temporada. Els vallesans han resistit fins el minut 55, però no han pogut evitar que els barcelonins hagin posat la cirereta a una temporada perfecta.

Primera part molt equilibrada entre els dos equips catalans. Les parades de Gonzalo Pérez de Vargas (13 en el primer temps) i l'encert de Victor Tomàs (7 gols, 6 abans del descans) i Raúl Entrerríos (6 gols) han liderat un parcial favorable de 4-0 per als blaugranes, que han arribat a dominar per 10-6. Els vallesans s'han refet i amb un parcial de 1-5 han empatat 11 a 11. Al descans, 15-14 per als de Pasqui.

L'equilibri s'ha mantingut durant la segona part amb domini de les defenses i intercanvi de gols. 19-20, en el minut 45 i 22-22, en el minut 50. La bona feina de Gonzalo sota els pals (25 parades) i la definició des del pivot de Noddesbo (6 gols) han trencat el partit.

Fita històrica del Barça de Pasqui que reedita el 7 de 7 aconseguit la temporada 1999-2000 pel Barça de Valero.