Futbol

El Barça tanca la gira nord-americana davant el Chelsea de Mourinho

L'equip blaugrana s'enfronta a un altre adversari de renom en el tercer partit de pretemporada. TV3 oferirà el partit en directe a les 02.00 i també el reemetrà a partir de les 12 del migdia.

Eloi SansaActualitzat

El Barça jugarà aquesta matinada (02.00, TV3) contra el Chelsea de José Mourinho i Cesc Fàbregas l'últim partit de la gira nord-americana. El partit es jugarà al FedEx Stadium de Landover, la seu dels Washington Redskins.

Luis Enrique, encara sense els jugadors que van participar en la Copa Amèrica –Bravo, Messi, Mascherano, Neymar i Alves-, aprofitarà per rodar una mica més l'equip davant un rival que porta més dies de preparació.  

El tècnic asturià tampoc podrà comptar amb els dos nous fitxatges, Arda Turan i Aleix Vidal, que a causa de la sanció de la FIFA al club blaugrana no podran jugar fins al 2016. En canvi, els menys habituals poden tenir més oportunitats de lluïment.

És el cas de Thomas Vermaelen, que es va passar la seva primera temporada al Barça pràcticament en blanc per culpa d'una lesió, i que aquest dilluns es declarava molt satisfet de com li està anant la pretemporada. O de Sergi Roberto, que a la segona part davant el Manchester United va ser provat com a lateral dret. S'espera que Douglas i Samper, que no van jugar contra els "red devils", tornin a tenir minuts. En canvi, és possible que Rafinha, un dels destacats contra l'equip de Van Gaal, tingui descans, ja que no va participar en l'últim entrenament del dilluns per unes molèsties a l'esquena.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut