Barça

El Barça no podrà inscriure cap jugador per substituir el lesionat Rafinha fins al gener

Sense la possibilitat de fitxar, l'única opció que li queda ara mateix a Luis Enrique per cobrir l'allau de lesions és apostar per fer pujar al primer equip algun jugador del filial com Gerard Gumbau o Sergi Samper

Xavi LemusActualitzat

El Barça no podrà inscriure cap jugador per substituir Rafinha ni a la Lliga ni a la Champions abans del mes de gener. Tot i que el jugador brasiler del Barça s'estarà com a mínim sis mesos de baixa, la sanció de la FIFA al club blaugrana impedeix aquesta possibilitat.

Malgrat ser una lesió de llarga durada, el club blaugrana no pot avançar la incorporació ni d'Arda Turan ni d'Aleix Vidal. A la Champions, en casos així només es permet un relleu si es tracta d'un porter. I a la lliga espanyola sí que es permetria una nova inscripció si és un jugador del campionat espanyol o a l'atur.

El problema és que el Barça, quan va consultar a la FIFA si la sanció acabava amb el mercat d'estiu, aquesta va ser molt taxativa i va dir que fins al gener no podien donar d'alta cap nou fitxatge. Davant d'aquest panorama, Luis Enrique haurà d'incorporar algun jove del filial com Gumbau o Samper per completar la línia del mig del camp.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut