Futbol

La lesió de Rafinha, la pitjor notícia de l'estrena del Barça a la Champions

L'internacional brasiler va ser substituït amb llitera després d'una entrada duríssima de Nainggolan i afronta una possible baixa de llarga durada

Actualitzat

Mala fortuna per a Rafinha en l'estrena del Barça a la Champions 2015/16. L'internacional brasiler portava amb prou feines dos minuts sobre la gespa després de substituir Rakitic quan va ser "caçat" per Radja Nainggolan.

Una entrada pel darrere que li va costar la targeta groga al migcampista de la Roma. Però més li pot haver costat a Rafinha, que va ser enretirat amb llitera amb evidents signes de dolor.

El migcampista blaugrana serà sotmès a proves que indiquin l'abast exacte de la lesió, però les primeres impressions eren més aviat negatives. El mateix Luis Enrique va dir en la roda de premsa posterior al partit que la lesió de Rafinha "té molt mala pinta".

La lesió és al genoll dret i, si hi ha un trencament de lligaments, el període de recuperació podria estar al voltant dels sis mesos. Tot i l'escepticisme inicial, però, a última hora de la nit els serveis mèdics confiaven que no hi haurà trencament, amb la qual cosa el període de recuperació seria molt menor.  

A falta de conèixer-se l'abast de la lesió de l'hispanobrasiler, el Barça continua amb la plaga de lesions en aquest inici de campanya. Claudio Bravo, Dani Alves, Thomas Vermaelen i Douglas també estan actualment de baixa per lesió, encara que tots podran tornar en menys d'un mes.   

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut