Futbol

Rafinha haurà de passar pel quiròfan i estarà sis mesos de baixa com a mínim

S'han confirmat els pitjors pronòstics per al migcampista del Barça, que té afectat el lligament encreuat anterior del genoll dret i que podria perdre's la resta de la temporada

Actualitzat

Els pitjors pronòstics s'han confirmat pel que fa a la lesió de Rafinha. El migcampista del Barça, a falta de confirmació oficial, pateix un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret, i també té afectada la càpsula articular.

La lesió implica que el jugador blaugrana haurà de passar pel quiròfan per ser operat quan baixi la inflamació de la zona afectada. El termini de recuperació no baixa dels sis mesos en el millor dels casos. Rafinha va patir una duríssima entrada de Nainggolan quan tot just portava un minut al camp. 

El Barça no podrà inscriure cap substitut

Al marge de l'afectació pel mateix jugador, que s'estava consolidant com a jugador important per al Barça i per a la selecció brasilera, la lesió de Rafinha també afecta els plans del Barça. L'equip blaugrana té un planter curt i limitat per la sanció de la FIFA i no podrà inscriure cap jugador fins al mes de gener per substituir Rafinha.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut