Handbol

El Barça Lassa pateix per guanyar a domicili el Pick Szeged hongarès (28-30)

Els de Xavi Pascual han patit durant tot el matx per guanyar l'equip hongarès. El primer temps ha estat pel Pick Szeged, mentre que el segon l'ha dominat el Barça, però sense trencar el partit. Aquesta és la primera victòria dels blaugrana a la Champions a domicili

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El FCB Barcelona ha patit per guanyar a la pista del Pick Szeged d'Hongria a la tercera jornada de Champions (28-30). Aquest era un partit clau, després que l'equip de Pascual caigués a la primera jornada amb el Rhein-Neckar Löwen i després de guanyar el segon matx de la competició contra el Kristianstad, i els del Barça han aconseguit donar la talla.

El Szeged era un equip complicat. És líder de la Lliga hongaresa, està dirigit per Juan Carlos Pastor, que va fer campiona del món Espanya el 2005, i en les seves files hi destaca qui va ser porter del FC Barcelona, José Manuel Sierra.

El FCB Lassa ha començat el partit molt concentrat, conscient de la importància de guanyar i sobretot de guanyar a domicili, però l'equip hongarès ha començat a agafar el ritme del partit capgirant el marcador al seu favor (7-4 en el minut 10). El Barça ha aconseguit recuperar el to i remuntar fins arribar a l'empat a 9. Tot i que el marcador ha anat canviant de líder, a la mitja part el Barça guanyava d'un, 12-13.

Els de Xavi Pascual han sortit endollats i han marcat dos gols tot just començar la primera part, el segon gràcies a un contraatac mortal de Víctor Tomàs. Els hongaresos han trepitjat els talons dels blaugrana en tota la segona part, però els de Xavi Pascual han dominat sense arribar a trencar en cap moment el partit. A un minut del final, el Barça només guanyava per dos gols (27-29). El final ha estat d'infart. Un gol del Szeged els ha posat un per sota en el marcador, però Víctor Tomàs ha tornat a marcar el 28-30 final. Amb aquest resultat a favor, el Barça suma els primers punts a domicili i se situa tercer de grup.