Lliga de Campions

El Barça està preparat per rebre el Manchester City amb tots els honors i tot el respecte

El Barça vol encarrilar l'accés als vuitens de la Lliga de Campions aquest vespre davant del Manchester City. Luis Enrique recupera Jordi Alba i Sergi Roberto, i entren a la convocatòria els 21 disponibles incloent-hi Aleix Vidal

Actualitzat

Tercera jornada de la Lliga de Campions 2016-17 i partit en majúscules marcat a l'agenda dels que estimen el futbol arreu del món, i és que no cada dia es veuen enfrontaments entre el FC Barcelona i el Manchester City o el que és el mateix, el duel de banquetes entre dos vells amics, Luis Enrique i Pep Guardiola.

Tots dos entrenadors han begut de la mateixa font en la seva etapa com a jugadors, comprenen el futbol amb una filosofia similar i imprimeixen el seu segell personal en l'estil de joc dels seus homes. Durant les rodes de premsa prèvies a l'enfrontament, el tècnic del Barça i el del City van intercanviar lloances, elogis i floretes, tant per la feina feta com per la imatge donada en el terreny de joc.

Per la feina feta, Luis Enrique, que ja pot presumir d'haver obtingut uns resultats que no tenen res a envejar als anys daurats que Pep Guardiola va dirigir la banqueta del Barça, 8 títols de 10 possibles en les dues temporades que l'asturià dirigeix el FC Barcelona. Per la imatge donada, Pep Guardiola, que en menys de 3 mesos ha sabut inculcar un estil de joc en el seu nou equip i ha convençut els seus homes que si l'escolten i l'entenen aconseguiran portar el Manchester City a dalt de tot. De moment, de fet, ja hi és, líder a la Premier League amb 6 victòries, un empat contra l'Everton de Ronald Koeman i una derrota contra el Tottenham de Mauricio Pochettino. Justament, aquests dos resultats més dolents han estat a les dues darreres jornades de Lliga. Així, el català torna al Camp Nou traslladant el paper de favorits i tota la pressió al Barça.

En tot cas aquest vespre, a la gespa s'enfrontaran dos models de futbol gairebé germans, i això que Luis Enrique va confessar que "no havia vist mai com entrenava Guardiola". Però observant com juguen un equip i l'altre, s'ha d'admetre que "tant el Barça com el Manchester City practiquen un futbol abocat a l'atac basat en la possessió de la pilota i les pressions altes", paraules de l'asturià ahir en roda de premsa.

Amb la recuperació de Leo Messi, de Jordi Alba i de Sergi Roberto, el tècnic blaugrana ja pot dir que disposa de tots els seus homes per disputar el partit, amb el permís del lesionat porter suplent Jasper Cillessen. Pep Guardiola, per la seva banda, recupera un dels jugadors més desequilibrants, el belga Kevin De Bruyne, i Kompany, mentre que els lesionats, i no titulars indiscutibles, Sagna i Delph s'han quedat a casa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut