Barça

El Barça encara amb optimisme l'última setmana de preparació prèvia a l'inici de la Lliga

El Barça va aconseguir ahir el primer títol de la temporada. Els blaugranes van guanyar la segona Supercopa consecutiva, gràcies a la victòria davant el Sevilla per quatre a zero en el partit de tornada. Messi va poder oblidar el mal regust del Mundial i va tornar a ser el jugador més decisiu de l'equip de Guardiola amb els seus tres gols. El partit també va suposar el debut de David Villa com a blaugrana. En canvi, Ibrahimovic no va jugar un sol minut. El pròxim compromís de preparació per l'equip de Pep Guardiola serà aquest dimecres amb la disputa del 45è Trofeu Joan Gamper. Just durant la setmana abans que comenci la Lliga es podria saber el futur dels jugadors descartats per Guardiola.

Actualitzat
El Sevilla no va ser rival pel Barça, que amb la majoria de titulars ja al camp es va mostra molt superior a l'equip andalús. De fet, els andalusos només van xutar un cop a la porteria de Valdés. Un inspirat Messi va capgirar l'eliminatòria. L'argentí va aconseguir el seu setè "hat-trick" com a blaugrana i gol número 130 amb la samarreta del Barça. L'argentí va tornar a demostrar que la seva fam de gols i títols és inacabable. Pep Guardiola va poder fins i tot donar descans a Puyol, Milito i Ibrahimovic, que van viure tot el partit des de la banqueta. Guardiola va dir que havia triat els jugadors que estaven millor per aguantar els noranta minuts i que, per tant, la decisió havia estat exclusivament esportiva.

El futur d'Ibrahimovic com a blaugrana segueix sent una incògnita. Aquesta setmana es preveu clau per conèixer si finalment el davanter suec continuarà a l'equip. En canvi, va debutar David Villa, que va jugar mitja hora amb l'equip blaugrana. Villa va demostrar que no tindrà problemes per convertir-se en el comodí ofensiu de l'equip, ja sigui jugant com a davanter centre o com a extrem. Tot i no marcar, el davanter asturià va apuntar a bones sensacions en el seu debut.

El Barça, rei de la Supercopa


La Supercopa d'ahir és la novena per al Barça, la segona consecutiva. Els blaugranes es converteixen en l'equip que n'ha guanyat més, per davant del Madrid, que en té vuit. El títol és el vuitè per a Pep Guardiola en dos anys i el primer de Sandro Rosell com a president del Barça.

La plantilla té festa avui i tornarà demà al matí als entrenaments per preparar el partit del Gamper del dimecres contra el Milan. El partit suposarà el retorn de Ronaldinho al Camp Nou. També hi serà Joan Laporta, que participarà en el lliurament de la copa de campions de Lliga de la temporada passada. Just aquesta setmana abans que comenci la Lliga pot ser decisiva per resoldre diversos temes pendents de l'àrea esportiva, com són el destí dels jugadors amb què no compta Guardiola (Cáceres, Hleb i Víctor Sánchez) i el possible fitxatge d'algun reforç per acabar de completar una plantilla que es preveu curta d'efectius.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut