Motor

Edoardo Mortara trenca l'hegemonia de Mercedes en el DTM de Norisring

La cursa ha tingut el moment clau a la volta 20, quan Ekström ha topat amb els líders, Vietoris i Wickens

Actualitzat

Edoardo Mortara ha aconseguit una victòria més que remarcable en la cursa de dissabte de la cita de Norisring del campionat de DTM. Ho ha fet amb un Audi, la qual cosa suposa el primer triomf des del 2003 d'un cotxe no fabricat per Mercedes-AMG en aquest circuit. A més, l'italià es distingeix com l'únic pilot que ha guanyat dues proves aquesta temporada.

El podi l'han completat dos britànics, Jamie Green (també amb Audi) i Paul di Resta (amb Mercedes). Miquel Molina ha acabat divuitè, i Dani Juncadella, vintè.

Aquesta primera cursa ha tingut un moment clau, i polèmic, en la volta 20, quan Mattias Ekström ha fet una maniobra imprudent per avançar Christian Vietoris i Robert Wickens -el primer i el segon fins aleshores- i ha provocat una topada. Tots tres han acabat fora de combat: Vietoris a l'acte, amb el cotxe massa malmès; Wickens ha quedat endarrerit i sense possibilitats de podi, i el mateix Ekström ha perjudicat prou el cotxe per haver-se de retirat unes voltes després. A més, se l'ha penalitzat amb tres llocs a la sortida de diumenge.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut