Victòries dels Grizzlies, Jazz i Spurs (EFE)
NBA

Després de 19 derrotes consecutives, els Grizzlies es retroben amb la victòria contra els Nuggets

Triplet de victòries catalanes a l'NBA. Els equips dels germans Gasol i Ricky Rubio han guanyat aquesta matinada. El triomf més sonat, el dels Grizzlies, que han frenat una mala ratxa de 19 derrotes consecutives

Actualitzat

Grizzlies, 101 - Nuggets, 94

Després de perdre 19 partits seguits, els Grizzlies, finalment, han tornat a sumar una victòria en l'NBA. Ha estat en el partit d'aquesta matinada, contra els Nuggets, per 101-94. Feia gairebé dos mesos que l'equip de Memphis no guanyava un partit. Marc Gasol hi ha col·laborat amb 14 punts.

Jazz, 103 - Kings, 97

Molt millor els van les coses als Jazz, que segueixen en llocs de play-off. Els de Utah s'han enfilat fins al cinquè lloc de la Conferència Oest després de guanyar avui els Kings. És la novena victòria seguida de l'equip de Ricky Rubio, que avui, a banda d'anotar 14 punts, ha sorprès agafant 9 rebots defensius.

Spurs, 117 - Timberwolves, 101

Curiosament, qui avui ha destacat donant assistències és Pau Gasol. 8 n'ha repartit el català en la victòria dels Spurs sobre els Timberwolves, i ha tornat a demostrar que és un sisè home de luxe. Ha començat el partit a la banqueta, però ha acabat sent el més ben valorat. 12 punts del de Sant Boi en un victòria que posa els de San Antonio setens a l'Oest.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut