Primera

Cristiano Ronaldo desafia el Barça: "A veure si dilluns ens en marquen vuit"

L'excés verbal pot ser contraproduent però el Reial Madrid està tan crescut després de la golejada a l'Athletic que encara el clàssic davant el FC Barcelona amb la moral pels núvols. Els blancs arribaran líders al Camp Nou i en lloc d'afrontar el duel amb prudència -el Barça, actual campió, és segon, a només un punt dels blancs- estan massa convençuts de sortir-ne guanyadors. Va expressar-ho així la seva màxima estrella, CR7, quan només acabar el partit amb l'Athletic i eufòric pel seu "hat-trick" va minimitzar el poder del Barça i va llançar-los un desafiament: "A veure si dilluns ens en marquen vuit". Per al compromís de Champions al camp de l'Ajax, Sami Khedira i Gonzalo Higuaín són baixa per lesió.

Actualitzat
Cristiano Ronaldo no té fre. Poc importa que hagi estat molt i molt discret sempre que ha jugat contra el Barça ja que el seu estat de forma és tal i el seu inici de campionat és tan i tan contundent, que el portuguès té ganes de fer rendir els blaugranes al Camp Nou. 

L'estrella del Madrid de Mourinho no només mira de reüll Messi i intenta superar-lo, conscient que l'argentí és, ara per ara, superior, sinó que està obstinat a demostrar la seva vàlua contra un dels grans i és per això que té fixada al cap la data del 29-N. Només així s'entén que dissabte, tot just  acabar el partit amb l'Athletic Club al Bernabéu, Ronaldo encengués els ànims menystenint la victòria blaugrana a Almeria, desafiant els culers i incitant els de Guardiola a marcar-los vuit gols en el clàssic.

És cert que aquest Madrid es manté intractable, imbatut fins ara a la Lliga, però també ho és que el Barça ha castigat durament la prepotència blanca les dues últimes campanyes. Per això -i per respecte al rival- Ronaldo hauria de ser més prudent a l'hora de parlar del partit amb els blaugranes. Podria sortir-ne escaldat.

Khedira i Higuain, baixes contra l'Ajax

Sami Khedira i Gonzalo Higuaín són baixes per al partit de Lliga de Campions que el Reial Madrid jugarà aquest dimarts al camp de l'Ajax després d'acabar tocats contra l'Athletic Club. El migcampista alemany va demanar el canvi en el minut 67 i segons l'informe mèdic del club blanc té una forta contractura en els músculs isquiosurals de la cama dreta que no li hauria d'impedir estar a punt per al clàssic del Camp Nou. Per la seva banda, el davanter argentí té una lumbàlgia aguda i els metges li han recomanat repòs, raó per la qual tampoc viatjarà a Holanda amb la resta de l'expedició madridista. Amb la classificació per als vuitens de final de la Champions a la butxaca, José Mourinho aprofitarà per fer rotacions pensant ja en el decisiu compromís contra el Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut