Carlos Sainz ha acabat tercer en l'onzena etapa del Dakar (EFE)
Dakar

L'organització del Dakar retira la sanció a Carlos Sainz per l'incident amb el quad

El pilot madrileny, a més, ha acabat en la tercera posició a l'onzena etapa i manté les distàncies amb Peterhansel

Actualitzat

Carlos Sainz ha acabat tercer (+4'40") en l'onzena etapa del Ral·li Dakar i manté amb mà de ferro el liderat a la classificació general, mantenint el francès Stephane Peterhansel a 50'45", que en la jornada d'avui ha acabat just darrere del pilot madrileny, a només 10". 

Les bones notícies per a Sainz no han acabat amb el resultat i és que l'organització de la prova ha reconsiderat la penalització de deu minuts per l'inicident que va tenir amb el quad de Kees Koolen durant la sisena etapa. Després d'analitzar la telemetria aportada per l'equip Peugeot, no s'ha trobat cap prova concloent que demostri que madrileny topés amb l'holandès.

El triomf en l'etapa d'aquest dimecres, entre Belén i Chilecito (Argentina), se l'ha emportat l'holandès Ten Brinke, mentre que el segon classificat, tot i que ja no té opcions de victòria, ha estat Cyril Despres (+4'35").

Quan només falten tres jornades per finalitzar el Dakar 2018, aquest dijous hi haurà una de les etapes més llargues, 929 kilòmetres dels quals 369 seran cronometrats: tota una marató quan el cansament és a flor de pell dels pilots que encara sobreviuen en la competició i que han d'encarar la complicada recta final.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut