Barça

Agustí Benedito mesura les seves forces per presentar una moció de censura contra la junta del Barça

L'excandidat a les eleccions presidencials del Barça considera que el club està vivint una greu crisi institucional

Actualitzat

Agustí Benedito ha anunciat aquest dijous al matí en roda de premsa que comença el procés per tirar endavant una moció de censura en contra de l'actual junta directiva del FC Barcelona encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu. L'excandidat a la presidència del Barça considera que el club està vivint una "greu crisi institucional" i que per revertir la situació cal un canvi en la cúpula del Barça.

Concretament ha qualificat de "vergonyós" el pacte a què va arribar el club amb la fiscalia pel cas Neymar perquè "se salvessin Bartomeu i Rosell" i ha afegit que la "relació del Barça amb Qatar només genera incertesa". Benedito, a més, considera que el fet que l'expresident del club blaugrana Sandro Rosell estigui a la presó afegeix més dubtes sobre la correcta gestió de l'actual junta directiva.

Per tot plegat, ha creat una pàgina web i ha habilitat una línia telefònica per recollir les signatures que li fan falta per poder tirar endavant el procés. Benedito necessita el suport d'un 15% dels socis del FC Barcelona amb dret a vot, unes 16.500 firmes en xifres absolutes, i l'ha d'aconseguir en els 14 dies hàbils posteriors a la recepció de les butlletes necessàries per formalitzar la moció de censura.

De moment, els plans de Benedito és veure quin suport té abans fer un nou pas i no creu que fins abans de finals de juny sàpiga del cert si té prou força: "Si divendres que ve només hem recollit 50 firmes, està clar que no ho tirarem endavant."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut