Tarda de divendres amb molt de sol i algunes nuvolades

El paraigua l'utilitzarem ben poc durant els pròxims dies

Alberto AlcántaraActualitzat

L'estabilitat atmosfèrica s'assenta sobre el sud del continent europeu. Totes les pertorbacions transitaran durant els propers dies pel centre i nord d'Europa. Si us agrada anar a la platja a prendre el sol, aprofiteu el que queda de setmana perquè farà calor. Tot indica que la setmana que ve, la primera de la tardor, la calor d'estiu marxarà, si més no per uns dies.

Sol i pocs núvols amenaçadors

Hem tingut un matí de sol radiant amb permís d'algunes boires. També han arribat algunes teranyines de núvols prims, sobretot cap al nord-oest.  A la tarda, un cop les temperatures arribin a valors elevats, sorgiran núvols sobre les muntanyes. Només s'espera algun ruixat puntual i aïllat cap al Berguedà, el Ripollès i la Garrotxa. També arribaran alguns núvols prims més per l'oest, però en general dominarà la sensació de sol.

Calor a dojo

No tindrem una calor sufocant de ple estiu, però en farà molta. Les màximes poden tocar els 35 ºC al pla de Lleida o a l'interior de les Terres de l'Ebre i superar els 30 a la costa.

I el cap de setmana...

Temps estiuenc durant el cap de setmana, que coincideix amb el canvi d'estació. Dissabte serà calorós, però diumenge encara ho serà més. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut