Badalona

Xavier Garcia Albiol demana majoria suficient a les municipals per poder seguir amb la seva política de "neteja"

En l'acte de presentació de la seva candidatura l'ha acompanyat Alícia Sánchez-Camacho, que ha alabat la política d'Albiol

RedaccióActualitzat

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, tornarà a optar a l'alcaldia. Aquest diumenge al matí ha presentat la seva candidatura a la reelecció.

Albiol insisteix en el discurs sobre la immigració. Ha demanat tenir una majoria suficient a les properes eleccions municipals per "poder seguir netejant" Badalona de tot allò que, segons ell, no agrada i genera problemes amb la resta dels veïns.

L'alcalde del municipi ha defensat que no ha perseguit a ningú per ser de fora. Però, sí als que han vingut a "delinquir, a robar i a fer la vida impossible".

Ha posat com exemple el desallotjament de la plaça Camarón de la Isla, on es reunia la comunitat musulmana per resar. Albiol reivindica la seva gestió: diu que gràcies a ell ara ho fan en un espai de lloguer on no molesten a ningú.

Suport de Sánchez-Camacho

El candidat a Barcelona ha rebut el suport de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que ha alabat la política d'Albiol.

Explicava que malgrat Albiol ha hagut de fer front a una permanent persecució i desprestigi, ha aconseguit acabar amb els "espais d'impunitat" per fer complir la llei "als de dins i als de fora".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut