Cadena de muntatge d'un Seat Ibiza a Martorell
Cadena de muntatge d'un Seat Ibiza a Martorell
Algèria

Volkswagen muntarà a Algèria vehicles fabricats a Martorell

Volkswagen, juntament amb l'empresa algeriana Sovac, muntaran a Algèria vehicles de les marques Seat, Skoda i Volkswagen a partir de la primavera que ve

RedaccióActualitzat

El Grup Volkswagen, juntament amb l'empresa algeriana Sovac, muntaran a Algèria vehicles de les marques Seat, Skoda i Volkswagen per vendre'ls al país nord-africà. Començaran a fer-ho la pròxima primavera i entre els cotxes que muntaran allà hi ha el Seat Ibiza, que es fabrica a Martorell. En un comunicat l'empresa assegura:

"Per nosaltres és un pas lògic per augmentar les vendes de vehicles a Algèria a llarg termini".

El grup automobilístic ha firmat un acord amb el Ministeri d'Indústria algerià i amb l'empresa Sovac, participada per Volkswagen, per construir una planta d'acoblament a la regió de Relizane que tindrà capacitat per muntar fins a 100 vehicles al dia.

A més de l'Ibiza, a la cadena, s'hi muntaran altres models del grup com el Volkswagen Golf, el Volkswagen Caddy o l'Skoda Octavia.

Segons fonts de Seat, gràcies a aquesta fàbrica augmentarà el nombre de vehicles d'aquesta marca venuts a Algèria i, per tant, el nombre de cotxes fabricats a Martorell:

"La posició de Seat sobre l'acord per produir a Algèria és que és una gran notícia pel sector de l'automòbil en aquest país i per Seat i que permetrà incrementar les vendes de la marca en aquest mercat, en concret del Seat Ibiza, i així satisfer la demanda de clients algerians".

Anar al contingut